Gå til Marton Rideutstyr

Jive Time

As a breeder of warm blood sport horses, I find that Saracen feeds fit the specific demands of my broodmares, foals and young stock perfectly.

My two year old small hunter gelding, Master JiveTime Jubilee (Pilot to his friends), has lived out since a weanling and like all our horses, has been brought up with Saracen feeds.

Debby North
JiveTime Stud

SARACEN PRODUKTER

Saracen hestefôr har gjennom forskning formulert en rekke fôrtyper og sammensetninger som er lett fordøyelige for alle typer hest i enhver situasjon.

Saracen is supporting today and tomorrow’s talent.

En velbalansert fôrplan er essensielt for at enhver hest skal kunne yte maksimalt og holde seg frisk. Hester krever forskjellige typer næring ettersom de utvikler seg gjennom faser i livet, og også etter hvor aktiv trening de er i.

Saracen har derfor utviklet og sammensatt en rekke typer fôr som tilfredsstiller kravene til den individuelle hest og hesteeier.

Saracen har alltid sverget til å produsere næringsrike og nyskapende fôrsammensetninger, og samtidig sørge for tilgjengelig og personlig service. Disse forpliktelsene har ført Saracen til Kentucky Equine Research (KER). Saracen er det eneste KER medlemmet i Storbritannia og er derfor en del av et internasjonalt nettverk hvor alle parter enes om å produsere hestefôr av høyest mulig kvalitet. KER utfører omfattende forskning på hesteernæring og hestefysiologi fra sin base i Kentucky i USA, hvor all forskning har som mål å forbedre hestens ytelse og helse. Som sådan er Saracen fôrsammensetninger derfor understøttet av den verdensberømte ekspertisen til KER.Balanserte dietter:
Saracen blandingene er sammensatt av alle typer fôr hesten ellers ville fått, men i tillegg er de tilsatt forskjellige typer vitaminer og mineraler som er gunstige for hesten din. Dette fører til at hesten får det beste grunnlaget for å kunne yte maksimalt og være i best form overhodet mulig.

Mer for pengene dine:
De forskjellige fórtypene er utviklet slik at de tilfredsstiller de spesifikke behovene til din hest. Innholdet av proteiner, energi, fiber, vitaminer og mineraler er sammensatt og balansert ut ifra behovet til den enkelte hest og hvilken type aktivitet den er i. Det er rettet spesielt mye oppmerksomhet mot fordøyelsen av fôret og dermed er grunnlaget i fôret alfalfa, som er en næringsrik og lett fordøyelig kilde for fiber, i motsetning til hele korn som ofte er vanskelige å fordøye. Siden Saracen er lett fordøyelig, gjør det til et meget effektivt fôr som gir deg mye mer for pengene.
 

 

R.S. Banafsaj - 2 år gammel - åtte shows, åtte 1.premier.

Et kongelig result!

Saracen hestefor er valget til The Royal Stables of H.H. Presidenten  og lederen for "United Arab Emirates", Sheikh Zayed Bin Sultan Al Nahyan, har brukt Saracen i over 11 år til sine hester.

1

Burkan – Champion Stallion Ajman Show 2004.

"Våre show hester, foret på kondisjonstypen Show Improver, Bio-Life 2000 og Equi-Jewel har tatt alt på utstillinger holdt i UAE, Qatar og Jordan."

Korrekte forings- og ernæringsråd fra Saracen Hestefor's senior ernærings-spesialist, Lizzie Drury vil sikre at ikke bare Saracen Junior vil være i form og klar for sin debut neste år, men også at resten av stallen's hester er likeforberedt til sin jobben.

 

Webdesign Randi Bergstøl, www.citrinen.net